2021-11-18 09:06:18• hírek • Bede Emőke

Jótékonysági vásárra hív a Stea Egyesület

A szatmári Stea Egyesület jótékonysági vásárra hívja mindazokat, akik az ünnep közeledtével szeretnének segíteni egy nemes céllal indított projekt megvalósításában, s ezzel párhuzamosan szívesen ajándékoznának egyedi, kézzel készült ajándékokat szeretteiknek.

A szerkesztőségünknek eljuttatott felhívás szerint az eladásra kínált termékeket a Stea pártfogásában álló fiatalok készítették az egyesület varró- és alkotóműhelyében, ezek megvásárlása révén pedig a vevők a Szatmárzsadányban élő hátrányos helyzetű gyermekek oktatását támogathatják. A kínálatban gyermek- és felnőttsálak, kézzel festett textilszatyrok, asztalterítők, karácsonyi poháralátétek és egyéb érdekességek is megtalálhatók.


A kézműves termékek értékesítéséből befolyt összeggel a projektben részt vevő 15 önkéntes szatmárzsadányi fiatal egy gyermekkönyvekből álló könyvtárat szeretne létrehozni a közösségükben élő kisgyerekek számára, ezzel megismertetve és megszerettetve velük az olvasást. Mindazok, akik szívesen támogatnák a fiatalok kezdeményezését, viszont nincs idejük személyen is felkeresni a Stea Egyesület standját, online is rendelhetnek az ide kattintva elérhető weboldalon vagy az egyesület Facebook-oldalán keresztül, hiszen Szatmárnémeti területén a házhozszállítás is biztosított.


„Amennyiben jótékonysági vásárunk keretében szerzed be a szeretteidnek szánt ajándékokat, te is hozzájárulsz a szatmárzsadányi fiatalok felkészítési folyamatához. Osztozz velünk az örömben, hogy támogathatjuk ezt a 15 önkéntes fiatalt abban, hogy munkájuk gyümölcsét a hátrányos helyzetű közösségben élő gyermekek oktatásának javára fordítsák. Közösen bátoríthatjuk őket, hogy legyenek kitartók a személyiségük és munkával kapcsolatos képességeik fejlesztésében” – hívja fel a figyelmet Mirela Molnar, a Stea Egyesület szociális asszisztense.


Az egyesület standját november 26-ig minden hétköznap 12 és 14 óra között lehet megtalálni Szatmárnémetiben, az Aurora Hotel előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: